CORNÉ BIEKENS

OVER MIJ:

Muzikant/gitarist

Ik ben een ‘allround’ muzikant/gitarist met specialisatie in 70ties & 80ties Rock & Blues stijlen. Bij mij ben je aan het goede adres voor lessen basgitaar, akoestisch/elektrisch gitaar en coaching van (pop) bandjes. Kwaliteit en plezier staan bij mij tijdens de lessen hoog in het vaandel.
Ik heb gestudeerd aan het Brabants Conservatorium en ben afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium. En ondertussen heb ik ruim 25 jaar ervaring in lesgeven in alle bekende gitaarstijlen!

Lessen op (muziek)school of privé:

Sint Michielsgestel:

Muziekschool Médèz
Boxtel:                      
Muzebox
Vught:                       
Stars on Stage
Veldhoven:               
Art4U kultuureducatie

Bladel:
Podium 10

Ik geef ook privé les bij mij thuis in Tilburg of bij jou thuis (in Brabant).

Cameraman/video editor

Filmen vind ik geweldig. Als ik achter de camera sta ga ik er helemaal in op. En dat is te zien aan mijn filmpjes! Na een tijdje hobby-matig met diverse camera’s aan de slag te zijn geweest, wilde ik me verder ontwikkelen. Daarom ben ik ruim 3 jaar cameraman/video editor bij Omroep Tilburg geweest om de 'kneepjes van het vak' te leren.
Als camera journalist (alleen en/of met verslaggeefster) film  en monteer ik vaak reportages op locatie. Door de goede kwaliteit van mijn beelden én geluid word ik privé steeds vaker gevraagd door mensen en bedrijven; voor promotiefilmpjes, evenementen, festivals, optredens, repetities, bruiloften en feesten. Ook word ik gevraagd voor meer serieuze onderwerpen zoals instructiefilmpjes, vastleggen van speciale gebeurtenissen, begrafenissen.
Serieus of vermaak, mijn filmpjes zijn altijd sfeervol en subtiel.

Muziekproducent

Mijn passie voor muziek gaat verder dan zelf muziek maken en lesgeven. Ik ben ook muziekproducent, met ruime ervaring als geluidstechnicus, soundeditor, opnemen en mixen/masteren van muziekopnames in opnamestudio(s). Goed om te weten: ik heb ook een mobiele studio!